MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Nakoupené zboží míří do válečných oblastí

Publikováno: Čt 10.03.2022

Region: Jestřebí hory, Libňatov, Podkrkonoší, Úpice

K pomoci Ukrajině se připojila i firma JAKO

Milí přátelé,
vlna solidarity s ukrajinskými občany nezná konce. Chtěl bych moc poděkovat všem z Vás, kdo mimo jiné přispíváte i na transparentní účet 380381385/0600, který jsme v Libňatově zřídili společně s MAS Království - Jestřebí hory.
Věřte, že na tomto účtu už je takřka půl milionu korun. Přispívají sem soukromníci, firmy, ale i mnohé okolní obce z regionu Úpicka nebo Královédvorska...
Na stav účtu se můžete podívat ZDE.


K čemu peníze využíváme
Ve středu 9.3.2022 jsme s naším libňatovským spoluobčanem Honzou Balcarem, ředitelem “MASky”, dovezli další várku pomoci pro ukrajinský spolek v Hradci Králové, kterému šéfuje lékař z fakultní nemocnice Roman Kostyšyn.
Z transparentního účtu jsme nakoupili desítku nedostatkových balistických přileb, tisícovku lékárniček a tisícovku pracovních rukavic. Všechno nyní už jede na hranice, do ukrajinských nemocnic, kde jsou tyto věci strašně moc potřeba.
A to všechno díky Vám všem a podpoře, kterou lidem dáváte a vyslovujete!

Obrovskou podporu dnes naši spolupráci podpořili i přátelé z firmy JAKO. Věnovali pro Ukrajince teplé oblečení, trička, mikiny i boty! Moc děkujeme. Tento darovaný materiál začneme rozdělovat mezi ubytované v našem regionu.
Moc děkujeme i všem ostatním drobným dárcům z Libňatova a okolí, stejně jako dobrovolníkům, kteří zařizují dopravu nebo ubytování ve svých nemovitostech!

Je Vás mnoho. Mnoho z Vás ani neznám osobně.

Díky, díky! 

Jarda Pich
Místní akční skupina Království - Jestřebí hory, o. p. s.
Jan Balcar
Roman RomKo Kostyšyn
Regionální ukrajinský spolek ve východních Čechách
Roman Čáp
Romula Čáp
JAKO

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás