MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

MAS KJH v Havlovicích zabavila děti, dorazily jich stovky

Publikováno: Út 28.06.2022

Region: Havlovice, Jestřebí hory

Jubilejní 45. ročník Havlovického poháru (HAPO) v kopané nabídl zajímavý program i pro rodiny s dětmi. V moderním sportovním areálu v Havlovicích se o malé návštěvníky postarala Místní akční skupina Království – Jestřebí hory, o.p.s. Tvořivá dílna Studentského parlamentu přilákala do nového stánku MAS na dvě stovky dětí.

Zájem o malování na textilní tašky nebo na kamínky byl velký. „Jsme rádi, že rodiny s dětmi dorazily. Tatínkové mohli v klidu sledovat fotbal a malí kumštýři dostali velký prostor k umělecké seberealizaci,“ pochvaloval si ředitel MAS Království – Jestřebí hory Jan Balcar.  Tvoření podbarvily dětské písně a kdo chtěl, mohl si domů odnést i nafouknutý balónek s logem MAS. Ve stánku místní akční skupiny pozdravily přítomné známé tváře, za všechny můžeme jmenovat našeho basketbalového reprezentanta Patrika Audu. „Je to tu fajn, podobné aktivity rozhodně vítám. U dětí rozvíjejí představivost i kreativitu,“ ocenila nápadité výtvory dětí ředitelka Mateřské školy Úpice Jitřenka Zvelebilová, která do Havlovic dorazila s vnučkami. Správné fungování tvořivé dílny zajistili všichni zaměstnanci MAS i naše úžasné kolegyně - Věra Klementová, Veronika Davidová a Tereza Kopecká.

HAPO 2022 lze celkově hodnotit jako povedené. Pořadatelům přálo počasí, havlovičtí fotbalisté prestižní turnaj po dlouhých devatenácti letech vyhráli a velkým pozitivem je také skutečnost, že do areálu nemusela spěchat sanitka. Bohatý doprovodný program nabídl například shazování bonbónů z letadla, ohnivou show, hasičskou vodní fontánu s hudebním doprovodem, ohňostroj i závěrečnou diskotéku.

Petr Záliš, MAS Království - Jestřebí hory

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás