MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Soutěž Regiony sobě pokračuje

Publikováno: St 01.09.2021

Region: Jestřebí hory, Podkrkonoší

Podporujte místní ekonomiku a vyhrávejte zajímavé ceny!

I naše MAS KJH o.p.s. se připojila ke kampani na podporu lokálních živnostníků a služeb s názvem Regiony sobě. Do kampaně se zapojuje velké množství místních producentů a jejich počet stále roste.

Od 26. 8. 2021 probíhá facebooková soutěž o vouchery či dárková balení regionálních produktů ze všech oblastí Královéhradeckého kraje, do které se můžete zapojit i vy. Stačí napsat do komentářů, pod příspěvek Krajského sdružení NS MAS ČR Královéhradeckého kraje, které místo, regionální výrobek, producenta nebo dobrotu byste doporučili vyzkoušet turistům i obyvatelům v Královéhradeckém kraji.

Své tipy můžete posílat až do 15. 9. 2021. Následně z odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří získají dárkový voucher nebo balení regionálních výrobků z Královéhradeckého kraje v hodnotě více jak 2 000 korun! Dárkové balíčky z našeho území jsou k vidění níže.

Na území naší MAS se do soutěže zapojili:

Muzeum v Úpici, Fitness Food Menu od Orange Catering, s.r.o., TJ Sokol Havlovice, Hvězdárna v ÚpiciSdružení pro VízmburkChalupění a naše MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s.

Soutěž se koná ve spolupráci s Krajským sdružením NS MAS ČR Královéhradeckého kraje. O jeho činnosti se můžete dozvědět více ZDE. Pravidla soutěže najdete na regionysobe.cz/soutez.

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás