MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

V Batňovicích děti připravily Vánoční koncert

Publikováno: Po 16.01.2023

Region: Jestřebí hory

Díky TNV se děti v Batňovicích nemají čas nudit

Proto pro ně lektorky Studentského parlamentu MAS KJH o.p.s. připravily vánoční aktivitu - společně uspořádali pravý „Vánoční koncert“. Připomněly nejen sobě, ale i lidem, kteří se přišli podívat, jak to tehdy s Ježíškem bylo a proč vlastně každý rok oslavujeme Vánoce.

Již začátkem listopadu jsme se začali pravidelně scházet v batňovické klubovně, abychom vše připravili. Povídali jsme si, četli a zkoušeli různé vánoční tradice, taky zpívat a tančit, a hlavně se učili spolupracovat, abychom nakonec mohli dojít ke společnému cíli. Byla to pro nás změna, protože jsme ve školce výjimečně scházeli až po setmění a o to větší to bylo dobrodružství. Při čtyřech dvouhodinových lekcích jsme dali do kupy program pro naše závěrečné vystoupení. Vlastnoručně jsme si vyrobili kulisy i kostýmy a poctivě trénovali společně domluvené texty. Nechyběly ani tanečky a hra na hudební nástroje.

Před samotným vystoupením nás však hromadně přepadla nemoc a z koncertu „Vánočního“ se stal koncert „poVánoční“. To nám ale na náladě neubralo a naše vystoupení pro veřejnost jsme zorganizovali v první půli ledna. Vše se vydařilo podle plánu, děti si mohly vyzkoušet přednes do mikrofonu, pro rodiče a ostatní diváky si připravily přáníčka a dárečky. Podívat se přišel i pan starosta. Z vydařené akce jsme měli všichni velkou radost a už teď se těšíme na další chystané projekty.

Karolína Kulová

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás