MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Projekt MAP Trutnovsko III jde do finále

Projekt MAP Trutnovsko III jde do finále

Klikněte pro zvětšení a zobrazení více obrázků.

Publikováno: Pá 24.11.2023

Region: Jestřebí hory, Podkrkonoší

Spolupráce, komunikace, vzájemná inspirace nebo sdílení zkušeností. To jsou pilíře, na kterých stojí Místní akční plán (MAP) Trutnovsko. Projekt na podporu vzdělávání je v území správního obvodu ORP Trutnov realizován od roku 2016. Zapojeno je do něj 46 mateřských, základních, základních uměleckých nebo speciálních škol. Nositelem projektu je Místní akční skupina Království - Jestřebí hory, o.p.s.

MAP Trutnovsko III (registrační číslo projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0023064) v regionu skončí 30. listopadu. Během něj ředitelé škol, pedagogové, zřizovatelé a další aktéři v procesu vzdělávání vyhodnocovali uskutečněné aktivity a také plánovali. Vyvrcholením tohoto projektu byla konference "Vzdělávání na Trutnovsku II", kterou hostil Penzion v Radvanicích.

Navazující projekt MAP Trutnovsko IV se rozjede 1. prosince letošního roku a probíhat bude až do konce roku 2025. Jeho součástí budou aktivity zaměřené na rozvoj kreativity, podnikavosti a spolupráce dětí, inspirativní výjezdy ředitelů, kulaté stoly učitelů jednotlivých předmětů nebo preventivně laděné akce zaměřené na rodiče dětí. Realizační tým projektu připravuje v neposlední řadě také setkávání zřizovatelů.

Petr Záliš, MAP Trutnovsko

Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás