MAS Království Jestřebí hory

O nás Servis regionu Fotogalerie Kontakt

Filtry - zde klikněte pro jejich nastavení

Olympiádu v Havlovicích ozdobila skvělá účast

Olympiádu v Havlovicích ozdobila skvělá účast

Klikněte pro zvětšení obrázku.

Publikováno: Pá 08.09.2023

Region: Havlovice, Jestřebí hory, Podkrkonoší

Všesportovní areál v Havlovicích hostil 15. ročník Olympiády pro starší a dříve narozené.

Akce se konala tradičně pod organizační taktovkou Místní akční skupiny Království - Jestřebí hory, o.p.s. a TJ Sokol Havlovice. Za pěkného počasí dorazilo do Havlovic 395 sportovců. Nejstarší účastníci přijeli z úpického Beránku - J. P. (ročník 1930) a J. Š. (1934). Poděkování zaslouží mj. úpičtí gymnazisté, ZŠ Havlovice i místní Šlapeťáci, kteří opět pomáhali s organizací akce. Chystáme pro Vás obšírnější zhodnocení krásného setkání, které přineseme příští týden. 

Velká fotogalerie je ZDE

V kanceláři MAS KJH už registrujeme první  ohlasy na letošní Olympiádu, za všechny připojujeme názor z Trutnova:
"Poděkování za krásně prožité odpoledne ve společnosti seniorů z různých obcí a spolků a super  připravené "Seniorské sportovní hry". Byla jsem součástí dvou ročníků celorepublikových seniorských her. Mohu napsat, že vždy se tam setkávají senioři jak se říká "v letu". Ale Vaše setkání dávají více prostoru se mezi sebou spřátelit, popovídat si o dalších pěkných setkáních, a hlavně navázat další přátelství, prožít krásné sportovní odpoledne. A to je vždy smysl i našich krajských akcí. Těšit se na další setkání. Vaše akce - jsou pro účastníky jako balzám. Najdou vždy něco nového, nové zážitky a přátelství. I to pěkné slovo potěší. Byla jsem poprvé na takové velké akci. A za to Vám všem patří poděkování.  Se svými kluby žen pořádáme krajské akce, abychom poznaly celý náš kraj. Turistické vejšlapy několikrát do roka nám umožňují poznat náš krásný kraj. Navazujeme nová přátelství, předávame si zkušenosti a využíváme znalosti našich členek. Pořádáme kurzy pletení z pedigu, kuchařských dovedností. Předáváme zkušenosti mladším. A tak naše krajské víkendy vždy upravíme tak, aby si každý něco nového z akcí odvezl. Proto Vám všem patří díky. 

Já jsem v Havlovicích také navázala několik zajímavých kontaktů. A bylo mi ctí poznat i mnoho aktivních lidí. Proto jsem také přijala nabídku se svými aktivními ženami uspořádat "Babičku roku 2023" v Trutnově." 

Valerie Lukášová



Mapa k článkům - kliknutím zobrazíte informace

Vybrali jsme pro Vás